Service en betrouwbaarheid

Waarom Extravacanza?

Omdat uw huwelijk een professionele weddingplanner verdient!

Uw persoonlijke Extravacanza weddingplanner inspireert, adviseert en organiseert u met veel liefde en plezier over uw trouwdag en droomreis en dat doen we al meer dan 20 jaar! Wij hebben persoonlijke contacten met al onze weddingplanners ter plaatse, hebben alle bestemmingen bezocht en we zitten vol ideen om samen met u uw dromen waar te maken. 

Naast officile trouwceremonies en huwelijksreizen bieden we ook renewal of the vows en blessings aan voor paren die hun liefde voor elkaar opnieuw willen bezegelen.

Wij zijn gespecialiseerd in het samenstellen van reizen op maat en hebben voor bijna iedere bestemming een specialist in huis.

Wij zijn een onderdeel van TUI Nederland, wereldwijd een toonaangevende reisorganisatie. Extravacanza is gevestigd bij TUI Effting in Eindhoven, tevens een onderdeel van TUI Nederland. Met 25 specialisten is TUI Effting letterlijk van alle markten thuis en vertegenwoordigt samen ruim 450 jaar aan reiservaring.  

Wij zijn lid van de ANVR en Stichting Garantiefonds Reisgelden. Dit betekent zekerheid. Er wordt volgens ANVR reis- en boekingsvoorwaarden gewerkt, die zijn overeengekomen met de consumentenbond. Het SGR- label biedt u bovendien financile zekerheid. Een prettig gevoel.

U bent welkom! Bel ons voor het maken van een persoonlijke afspraak. Onze weddingplanners kunnen u ook per telefoon of email informeren.  

 

Contact