Ceremonie in Florence

Kunstzinnig, gastvrij & Italiaans gezellig

Florence heet in het Italiaans Firenze en de stad is wereldberoemd om de vele kunstschatten, musea, historische gebouwen en parken. Het silhouet van Florence wordt gedomineerd door de torenspitsen van de vele kerken en paleizen. Het meest in het oog springt de grote koepel van de kathedraal Santa Maria del Fiore, ontworpen door Brunelleschi. Florence is de geboorteplaats van de Renaissance, een kunststroming die opkwam rond 1400. Een van de bekendste vertegenwoordigers is Michelangelo, die onder meer het beeld "David" creŽerde. Het ruim vijf meter hoge beeld stond oorspronkelijk voor het Palazzo Vecchio in Florence, maar is nu te zien in de Galleria dellíAccademia. Het Palazzo Vecchio staat aan het Piazza della Signoria. Het is het hart van de stad, met een uitgesproken middeleeuws karakter. Aan hetzelfde plein staat het beroemde kunstmuseum Uffizi. Door de stad stroomt de rivier de Arno. De beroemde Ponte Vecchio is een van de bruggen die de twee stadsdelen met elkaar verbindt. Eigenlijk heeft u niet het idee dat u over een brug loopt, het lijkt net een straatje met kleine sieradenwinkeltjes.

Renewal of the vows in Florence
Een renewal of the vows is een onofficiŽle blessing voor getrouwde stellen die nogmaals de gelofte willen afleggen of voor hen die niet officieel willen trouwen maar wel een romantisch tintje aan de vakantie willen geven. Samen met onze weddingplanner hebben wij drie bijzondere locaties geselecteerd waar wij uw romantische ceremonie organiseren:
ē Grand Hotel Villa Medici
ē Grand Hotel Villa Cora
ē Hotel Lungarno & Palazzo Capponi

Classic ROV 2020 - prijs op aanvraag
In het ĎClassicí arrangement is inbegrepen:
ē Symbolische ceremonie in Florence
ē Diensten van een ambtenaar die de ceremonie in het Engels zal uitvoeren
ē Begeleiding van onze weddingplanner ter plaatse
ē Akte van de symbolische ceremonie

Bijzonderheden:
ē Nog bij te boeken (verplicht): huur van de locatie en receptie naar keuze
ē Deze arrangementen kunnen worden geboekt in combinatie met ieder hotel in Florence.

 

ACCOMMODATIES

 

Hotel Paris ***

Doe een paar stappen terug in de tijd in boetiekhotel Paris. Het hotel is gevestigd in een
17e-eeuws, Florentijns paleis. Zowel de kamers als de openbare ruimtes zijn stijlvol ingericht met antieke meubels die het historische plaatje compleet maken. Ook het ontbijtbuffet wordt in stijl geserveerd in de 17e-eeuwse eetkamer met beschilderde plafonds en glas-in-loodramen.
Na het ontbijt ben je helemaal klaar om te ontdekken wat Florence allemaal te bieden heeft. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan de Kathedraal van Florence die op nog geen 300 meter van het hotel af ligt. Keer na een lange dag vol indrukken terug naar het hotel en kom tot rust in de hangende tuin op de eerste verdieping. Hier kun je genieten van het uitzicht over het historische stadscentrum.

 

 

Hotel Brunelleschi ****(*)

In de schaduw van de Santa Maria del Fiore ligt hotel Brunelleschi. De gelijknamige architect tekende niet alleen voor het ontwerp van deze beroemde Duomo, maar ook voor deze voormalige kerk waarin je slaapt. Het hotel ademt Florentijnse romantiek, maar wťl anno nu.
De kamers zijn prachtig gerenoveerd en lekker comfortabel. En Brunelleschi zorgde natuurlijk dat hij vanaf deze kerk het mooiste uitzicht op de Duomo had. Omdat Italianen weten dat liefde door de maag gaat, is het ontbijtbuffet hier de kers op de taart.

 

Bovenstaand(e) hotel(s) is/zijn een suggestie. Onze trouwarrangementen kunnen worden geboekt in combinatie met een accommodatie naar keuze.

 

Contact