CEREMONIE IN NEW YORK

The Big Apple

New York is hét uitgangspunt voor een ontdekkingsreis door Amerika. Natuurlijk werkt de stad zelf al als een magneet, met zijn Vrijheidsbeeld, wereldberoemde skyline, onuitputtelijke winkelmogelijkheden en wereldvermaarde theaters en nachtclubs. Hier is een dag altijd te kort! Bezienswaardigheden zijn onder meer Greenwich Village, the Browery, China Town, Wall Street, the Empire State Building en Trump Tower. New York heeft diverse beroemde musea zoals het Metropolitan Museum of Art, het American Museum of Natural History en het Guggenheim Museum. Er zijn vele shows en toneelvoorstellingen om bij te wonen bij Times Square en Broadway. Men kan uitstekend winkelen in bijvoorbeeld Fifth Avenue. Kortom, tijdens uw verblijf in New York hoeft u zich geen moment te vervelen. Welcome to New York!

Renewal of the Vows in New York
In New York werken wij al jaren samen met een zeer ervaren weddingplanner. Deze bruisende wereldstad heeft alles in zich voor een fantastische huwelijksdag, waarbij onze weddingplanner u begeleidt en uw vragen beantwoordt.

Renewal of the Vows locaties
Een renewal of the vows is een onofficiële blessing voor getrouwde stellen die nogmaals de gelofte willen afleggen of voor hen die niet officieel willen trouwen maar wel een romantisch tintje aan de vakantie willen geven. Samen met onze weddingplanner hebben wij de bijzondere locatie Central Park geselecteerd waar wij uw romantische ceremonie organiseren:

Classic Central Park ROV 2020 - € 1.365,- per bruidspaar
In het ‘Classic Central Park’ arrangement is inbegrepen:
• Assistentie en begeleiding van onze weddingplanner ter plaatse
• Welkomstpakketje
• Kennismakingsgesprek met onze weddingplanner voor de trouwdag in uw hotel
• Alle voorkomende kosten die betrekking hebben op de organisatie van uw trouwdag
• New York souvenirtje
• Champagne voor de bruid en bruidegom
• Romantische onofficiële huwelijksceremonie in Central Park
• Klein bruidsboeket en kleine corsage (kleur naar keuze)

Bijzonderheden:
Deze arrangementen kunnen worden geboekt in combinatie met ieder hotel in New York

 

ACCOMMODATIES

 

RIU Plaza New York Times Square ****

Met trots presenteren wij onze prachtige aanwinst: hotel RIU Plaza New York Times Square - de perfecte plek voor citytrippers die méér willen dan alleen een slaapplek. Het interieur is elegant en avantgardistisch en voorzieningen als een gratis fitness en wifi zijn vanzelfsprekend. In RIU Plaza vind je de service van RIU zoals je die gewend bent, dus het komt je hier dan ook aan niets te kort. Ook culinair zit het wel goed: het ontbijtbuffet is bijzonder uitgebreid en het is net als alles in New York 'larger than large'. De stad zelf tilt dit hotel naar een nóg hoger level. Want met duizelingwekkende wolkenkrabbers, een ongekend aanbod aan amusement, highlights als het indrukwekkende Times Square en een heuse M&M winkel om de hoek, kan je stedentrip naar New York helemaal niet meer stuk.

 

Bovenstaand(e) hotel(s) is/zijn een suggestie. Onze trouwarrangementen kunnen worden geboekt in combinatie met een accommodatie naar keuze.

 

Contact