Ceremonie op Bali

Het mystieke eiland

Bali is een klein en mystiek eiland. Velen reisden af naar Bali en werden spontaan verliefd op dit prachtige Indonesische eiland. Bali is geen typisch eiland van zon, zee en strand; het is de plaats waar u een stukje hemel op aarde vindt. Het is niet eenvoudig om Bali in slechts één week te bekijken. Hoewel het eiland niet groot is, is er veel te doen en te zien. Waar u ook gaat of staat, u wordt telkens weer verrast.

Bali heeft niet alleen natuur en cultuur te bieden maar ook parelwitte zandstranden, palmbomen en een paradijselijke schoonheid. Voeg daar de vriendelijke bevolking aan toe en je hebt een ideaal land om te bezoeken en te bereizen. De mogelijkheden om Bali te leren kennen zijn enorm. Iedereen kan op zijn eigen manier kennis maken met de verschillende facetten die Bali te bieden heeft. Te denken valt aan een rondreis, al dan niet georganiseerd of op individuele basis met een privé chauffeur. Op welke manier jullie ook wensen te reizen, wij zijn u graag behulpzaam bij het samenstellen van uw huwelijksreis.

Renewal of the Vows op Bali
Bent u getrouwd en wilt u tijdens uw vakantie opnieuw uw gelofte afleggen in een romantische setting dan kan dat! Of misschien wilt u niet officieel trouwen maar wel een romantisch tintje aan de vakantie geven? Dan biedt Bali een paradijselijk decor voor een romantische ceremonie.
Indrukwekkende oerwouden, parelwitte zandstranden en vruchtbare rijstvelden maken het geven van uw onofficiële ‘jawoord’ een spectaculaire ervaring.

Renewal of the vows in Belayu Village of op het strand van Berawa
In samenwerking met onze weddingplanner kunnen wij ook een ceremonie organiseren in het traditionele, idyllische Balinese dorpje Belayu, prachtig gelegen tussen de rijstvelden, kokosplantages en bananen. Geniet hier van de natuur en stilte, u hoort enkel de geluiden van een zwoele wind en kabbelend water.
Belayu is gelegen op 40 minuten ten westen van Ubud en 60 minuten ten noorden van Kuta. Nabij Belayu ligt de op twee na grootste tempel van Bali, de Taman Ayun Tempel. 

Classic Westers Belayu Village ROV 2019 - € 1.848,- per bruidspaar
In het Classic blessing "Balinese" arrangement in Belayu Village is inbegrepen:
• Een onofficiële westerse trouwceremonie
voltrokken door een christelijke priester in Belayu Village
• Balinese decoratie
• Kapsel en make-up
• Twee mannen met parasol en bruidsmeisje
• Bruidsboeket voor de bruid en corsage voor de bruidegom
• Cocktail
• Diner
• Legong dans uitvoering
• Professionele fotoreportage met 50 foto's en fotoalbum inclusief alle foto's op CD
• Christelijk certificaat

Bijzonderheden:
Voor alle details en een uitgebreide offerte, neem gerust contact met ons op.

 

ACCOMMODATIES

 

Hotel Puri Santrian ****

Wie zeepaardjes wil tegenkomen, gaat snorkelen bij Sanur. Wie de snorkel daarna op een floating gazebo wil afdoen, komt naar Hotel Puri Santrian. In dit 4-sterrenhotel op Bali voel je je de koning te rijk: met een kok die knisperende wafels bakt, brede loungebanken op het strand om uren in weg te dromen en sfeervolle lampionnen waaronder je samen dineert. Of het nu yoga bij zonsopgang is of Japans snacken bij de Mezzanine Bar, hier staat het Puri Team in traditionele Balinese kleding voor je klaar. Duik in een van de vier zwembaden of in de Balinese strandbedden. En logeer je in de Santrian Club, trek dan baantjes in het privézwembad voor clubgasten. Deze strandvakantie is nóg mooier dan verwacht.

 

 

Hotel Maya Ubud ****½

Waar de glooiende heuvels afdalen in de Maya rivier, daar ligt deze parel van het eiland. Het Maya Ubud Resort & Spa staat bekend als een van de best gewaardeerde hotels van Bali. Ontspan en geniet van de luxe in een schitterende omgeving.
Gratis dagelijkse shuttleservice naar het centrum van Ubud (09.00 - 17.00 uur, ieder uur)

 

Bovenstaand(e) hotel(s) is/zijn een suggestie. Onze trouwarrangementen kunnen worden geboekt in combinatie met een accommodatie naar keuze.

 

Contact