CEREMONIE OP BONAIRE

Paradise boven en onder water

Flamingo-eiland Bonaire heeft een nog vrijwel ongerepte natuur. U vindt er meer dan 200 vogelsoorten en het nationale park Washington Slagbaai is een begrip in de Caribbean. Voor duikers is Bonaire een ‘must’. Het eiland heeft enkele van de mooiste duiklocaties ter wereld. De lokale bevolking vervolmaakt het plaatje. Bonaire is Caribbean, maar Bonaire is vooral Bonaire! Kralendijk, de hoofdstad van Bonaire, is klein maar sfeervol. Kralendijk telt verschillende gezellige bars en enkele prima restaurants. Het eiland heeft echter geen bruisend nachtleven. De natuur vormt de voornaamste trekpleister van dit wonderschone eiland. Nergens anders in de Caribbean wordt de onderwaterwereld zo goed in stand gehouden als op Bonaire. Een uitstapje naar Klein Bonaire vormt een belevenis op zich. Ook een bezoek aan de slavenhuisjes en de zoutpannen mag u niet missen.

Renewal of the vows op Bonaire
Indien u al getrouwd bent en opnieuw de geloften uit wilt spreken of u wilt uw vakantie een bijzonder tintje geven dan kan dit met een renewal of the vows, een onofficiële blessing. Deze blessing wordt gehouden op een strand door een bevoegde ambtenaar.

Classic ROV 2020 - € 1.067,- per bruidspaar
In het ‘Classic’ arrangement is inbegrepen:
• Onofficiële ceremonie
• Tropisch bruidsboeket voor de bruid & corsage voor de bruidegom
• Fles champagne
• Professionele begeleiding en assistentie van onze weddingplanner ter plaatse
• Fotograaf (2 uur)

Bijzonderheden:
Voor alle details en een uitgebreide offerte, neem gerust contact met ons op.

 

ACCOMMODATIES

 

All Seasons Apartments***

Ieder seizoen is het prachtig op Bonaire. En ieder seizoen is het prachtig bij All Seasons Apartments. Nieuw, modern, fris en met persoonlijke service. Vader Jan en dochter Inge hebben hun roeping gevonden. Een warm ontvangst, een ontbijt met liefde gemaakt en spontane hulp bij 'wat te doen op Bonaire'. De tips voor restaurants en dagjes uit zijn zó gegeven door Jan en Inge. Nog een plusplunt: All Seasons ligt op een top locatie: in een rustig straatje, aan de rand van Kralendijk. Vanuit hier loop je zo het knusse Kralendijk in, op zoek naar een gezellige barretje of een fijn restaurant. All ingredienten voor een onbezorgde zonvakantie op Bonaire vind je bij All Seasons.

 

 

Harbour Village Beach Club****½

Bagels met zalm, een jachthaven en een privéstrand: alle luxe ligt aan je voeten bij Harbour Village Beach Club. Droom weg in de hangmat, spetter onder de waterval in het zwembad of ga mee duiken met Great Adventures. De charme van dit kleinschalige resort zie je terug in de Caribische kleuren en de relaxte sfeer. En hoe leuk is het om op een antiek Spaans schip een eitje te tikken? Terwijl de kids na hun wentelteefjes gaan schatzoeken op het strand, schenkt de vriendelijke ober nog eens koffie bij. Vandaag wachten de winkeltjes van Kralendijk maar even. Zonnebril op en mega-jachten spotten bij de marina van Harbour Village

 

Bovenstaand(e) hotel(s) is/zijn een suggestie. Onze trouwarrangementen kunnen worden geboekt in combinatie met een accommodatie naar keuze.

 

Contact