ceremonie op curacao

Een zonnige ceremonie op tropisch Curacao

Curaçao is het meest veelzijdige eiland van de Caribbean. Winkelen of uitgaan in het altijd bruisende Willemstad, een Caraïbisch feest bezoeken bij één van de fraai gerestaureerde koloniale landhuizen, heerlijk luieren aan een pittoreske baai, of op het strand genieten van een exotische cocktail. Op Curaçao kan het allemaal. Geniet van het leven, geniet van Curaçao! Willemstad is één van de mooiste steden van de Caribbean. U vindt er prachtig gerestaureerde historische gebouwen, pittoreske Oudhollandse geveltjes en vele culturele bezienswaardigheden. Maar ook de natuurliefhebbers zullen zich op Curaçao geen moment vervelen. Het eiland heeft meer dan 500 soorten planten en bomen. In het Christoffelpark krijgt u een goed beeld van de unieke flora en fauna. Na zonsondergang is het party-time op Curaçao. Laat u meevoeren op de swingende tonen van een lokale muziekgroep en geniet van de Caribbean op zijn best.

Onze weddingplanner op Curaçao organiseert voor u een onofficiële, romantische, ceremonie. U kunt ervoor kiezen om aan de symboliek van het huwelijk een spirituele vorm te geven. Wij organiseren voor u dan een Blessing: een ceremonieel samenzijn (naar de wens van het bruidspaar al of niet gebonden aan een specifieke religie), waarbij u uw geloof in elkaar en uw belofte op een eigen, persoonlijke manier kunt uitspreken in een "gewijde" sfeer.
U kunt er ook voor kiezen om de huwelijksbelofte op een eigen authentieke wijze opnieuw uit te spreken en te beleven. U kiest dan voor een “Renewal of the Vows”: een ceremonie, waarbij u, in een intieme sfeer, uw geloof in elkaar opnieuw uitspreekt. Naar de wens van het bruidspaar kan de “Renewal of the Vows” al of niet gebonden zijn aan een specifieke religie.

Ceremonie op het strand
Een blessing of een Renewal of the Vows wordt georganiseerd op het strand van restaurant Karakter. Karakter ligt op Coral Estate, een uniek beach restaurant met comfortabele luxe en een natuurlijke Caribische uitstraling.

Blessing of Renewal of the Vows’ Karakter 2020 - € 2.479,- per bruidspaar
In het ‘Blessing of Renewal of the Vows’ Karakter arrangement is inbegrepen:
• Blessingceremonie of Renewal of the Vows onder de palmbeklede palapa met uitzicht over zee
• Palapa met wit organza, houten tafel en 2 houten stoelen voor het bruidspaar
• Weddingservice en professionele weddingplanner
• Blessingambtenaar en certificaat
• Twee welkomstdrankjes bij aankomst
• Een fles Simonsig Kaapse Vonkel brut na de voltrekking
• Fotograaf aanwezig gedurende de ceremonie (1,5 uur) digitaal aangeleverd
• Romantisch 4-gangendiner met drankjes voor 2 personen op het strand onder een gazebo, omringd met enkele vuurpotten
• Vervoer van het bruidspaar van de accommodatie naar Karakter met de Bankasa auto. Het vervoer terug is niet inclusief.

Bijzonderheden:
Voor alle details en een uitgebreide offerte, neem gerust contact met ons op.

 

ACCOMMODATIES

 

TIME TO SMILE Chogogo Resort****

Met een verfrissende welkomstcocktail in de hand en nog verwaaide haren van de vliegreis voel je je meteen thuis bij Chogogo Dive & Beach Resort. De barman lacht je toe als je een plekje in de schaduw opzoekt. In deze tropische zon zien die zwembaden er wel héél aanlokkelijk uit. Zo meteen maar eens een duik nemen. En dan meteen beslissen bij welk restaurant je je slippers in het zand zet vanavond: Beachclub Koko's, Zanzibar of Tinto. Zo fijn dat het Jan Thiel strand zo dichtbij is. Of blijf lekker op het resort en kom een hapje of een drankje bij het eigen restaurant van Chogogo doen. En extra makkelijk: bij de Chogogo Dive & Beach Resort reken je in een handomdraai af met een SMART card. Je hoeft dus geen contant geld op zak te hebben. Of je nu gaat ontbijten of dineren alles betaal je met de SMART card.

 

 

Kontiki Beach Resort Curaçao****

Bij aankomst in het Kontiki Beach Resort deelt het attente personeel tropische kokosnoten uit mét rietje. Een golfkarretje neemt nieuwe gasten mee naar de hotelkamers onder exotische Palapa daken. Het zwembad waarlangs de rit voert, lijkt niet op te houden. Als een meanderende rivier stroomt het zoute water door het hele resort. Dat betekent straks een duik zó vanuit de kamer. Terwijl de vriendelijke bellboy de kamer laat zien, bestel je in gedachten alvast een Pina Colada aan het altijd gezellige Mambo Beach. En als de strandvakantie op Curaçao er straks weer op zit, staat het personeel je uit te zwaaien. Hoe leuk is dat!

 

Bovenstaand(e) hotel(s) is/zijn een suggestie. Onze trouwarrangementen kunnen worden geboekt in combinatie met een accommodatie naar keuze.

 

Contact