Ceremonie op Malta

Het raadsel van de eerste beschavingen

Midden in de Middellandse Zee ligt de archipel van Malta bestaande uit de eilanden Malta, Gozo en Comino. Een eilandenrijk met een rijk historisch verleden, waar je als het ware een reis door de tijd kunt maken van de Oudheid tot het heden.
Als een rots onder de zon ligt Malta; vermengt met 7000 jaar historie en de centrale ligging met daarbij beschutte, natuurlijke havens heeft Malta altijd een bijzondere aantrekkingskracht gehad. Het was de poort naar Afrika en het Oosten, gelegen op 100 km afstand van de zuidkust van SiciliŽ. Op Malta komt de geschiedenis op een heel bijzondere wijze tot leven. Door de eeuwen heen is de geschiedenis er versmolten met de mediterrane tradities. Denk aan de kolossale tempels die men zoín 6000 jaar geleden bouwde en aan de ridders die Malta ontwikkeld hebben. Hun vele paleizen en vestigingswerken zijn daar nog het bewijs van.

Een bevoorrecht klimaat, een verkoelende bries, alles is nu aanwezig om een vakantieganger te laten genieten van de talrijke watersporten die zo de belangstelling staan op het eiland. Malta vormt met zijn rust een ode aan de zon en de zee. De sfeer is ontspannen, de inwoners vriendelijk, charmant, spontaan en zeer gastvrij. Kennismaken met haar geschiedenis betekent tegelijkertijd werkelijk vakantie houden ver weg van alledaagse beslommeringen.

Renewal of the Vows op Malta
Een renewal of the vows is een onofficiŽle blessing voor getrouwde stellen die nogmaals de gelofte willen afleggen. In samenwerking met onze agent op Malta bieden wij u het volgende renewal of the vows arrangement aan.

Classic ROV 2020 - prijs op aanvraag:
In het ĎClassicí arrangement is inbegrepen:
ē Bruidsboeket en kleine corsage voor de bruidegom
ē Gepensioneerde ambtenaar van de burgerlijke stand die de ceremonie voltrekt
ē Ceremonie in het hotel of op een andere locatie (huur locatie niet inbegrepen)
ē Transfer voor het bruidspaar van en naar de locatie van de ceremonie
ē Twee certificaten in het Engels als aandenken (worden indien nodig per post verstuurd)


Bijzonderheden:
ē  Het is verplicht een kopie van uw trouwakte te overhandigen ter plaatse.
ē Voor alle details en een uitgebreide offerte, neem gerust contact met ons op.

 

ACCOMMODATIES

 

db Seabank Resort + Spa ****

Wat een passende naam voor dit jonge 4* All Inclusive hotel. Het hotel db Seabank + Spa ligt vrijwel direct aan het grootste zandstrand van Malta, Ghadira Beach. Dat levert een prachtig uitzicht over de baai op. Grootste trekpleisters zijn de 5 uitstekende ŗ la carte restaurants en het grootste lagune zwembad op Malta. Daar geniet je volop van. Ook de sportfaciliteiten zijn erg in trek. Een potje beachvolleybal of een tochtje met de kano zijn een fijne afwisseling op het ultiem luieren bij het zwembad of op het strand. En met het entertainment team vermaken de kids zich kostelijk.

 

Bovenstaand(e) hotel(s) is/zijn een suggestie. Onze trouwarrangementen kunnen worden geboekt in combinatie met een accommodatie naar keuze.

 

Contact