Ceremonie op Rhodos

Eiland vol herinneringen

Het grootste eiland van de Dodekanese is Rhodos. Het eiland is ongeveer 78 kilometer lang en 35 kilometer breed. Rhodos staat bekend om zijn vlindervallei, maar dat is niet het enige wat Rhodos zo aantrekkelijk maakt. Aan de westkust staan een aantal kastelen die de moeite waard zijn om te bezoeken. Aan de oostkust liggen kilometers lange kiezelstranden. Hier staan parasols en ligbedden en kunt u terecht voor een hapje en een drankje.
De hoofdstad is Rhodos-stad. Deze stad is verdeeld in een oude en een nieuwe stad. In het nieuwe deel vindt u de restaurantjes en cafeetjes evenals de hotels en appartementencomplexen. Een bezoek aan het oude gedeelte van Rhodos-stad is een ervaring die u niet snel zal vergeten. De smalle, middeleeuwse straatjes zijn gevuld met winkeltjes waar men van alles tegenkomt, van souvenirs tot ateliers van lokale kunstenaars. Kortom: voor ieder wat wils!

Trouwen op Rhodos
Onze toegewijde Nederlandse Weddingplanner op Rhodos verzorgt voor u een romantische onofficiële ceremonie op een strand of een andere romantische locatie. Onze weddingplanner begeleidt u natuurlijk om de dag voor u zorgeloos te laten verlopen.

Renewal of the Vows
Bent u getrouwd en wilt u tijdens uw vakantie opnieuw uw gelofte afleggen in een romantische setting dan kan dat! Op Rhodos kunnen wij voor u een Renewal of the Vows organiseren, deze zal voltrokken worden door de loco-burgemeester van de gemeente Kallithea. De ceremonie kan  plaatsvinden in het stadhuis, maar u kunt er ook voor kiezen om deze op het Kathara strand bij Faliraki, de Agios Sofia kapel of de Kallithea Spa te houden. 

Blessing
Wilt u niet officieel trouwen maar wel een romantisch tintje aan de vakantie geven? Op Rhodos kunnen wij voor u een Blessing organiseren. Een Blessing organiseren wij voor u tijdens zonsondergang op het strand van Kathara Beach in Faliraki.

Deze romantische ceremonie zal worden uitgevoerd door onze Nederlandse weddingplanner.

Classic ROV 2019 - vanaf € 732,- per bruidspaar
In het ‘Renewal of the Vows’ arrangement is inbegrepen:
•  Vertaling van Nederlandse trouwakte in het Grieks (t.b.v. administratie van de gemeente)
• Reserveren van de locatie
• De diensten van de gemeente
• De ceremonie gedaan door de loco-burgemeester en/of de ambtenaar van de burgerlijke stand van de deelgemeente Kallithea, gemeente Rhodos
•  Een certificaat opgesteld in het Engels en Grieks als aandenken
•   Voorbespreking met onze weddingplanner ter plaatse
•  Nederlandse begeleiding en vertaling tijdens de ceremonie

Classic Blessing 2019 - € 600,- per bruidspaar
In het ‘Blessing’ arrangement op het strand van Faliraki (Kathara beach) is inbegrepen:
•  Fun- of blessing (symbolische) ceremonie waarin verschillende rituelen verwerkt zijn gebaseerd op de Griekse mythologie ( bv. op een strandje bij zonsondergang)
•  Decoratie van de locatie en het verzorgen van de benodigde attributen
• Toast met champagne
• Voorbespreking met onze weddingplanner ter plaatse
• Grieks “bruidsmeisje” in Griekse godinnendracht ter assistentie
• Akte van de blessing
• Organisatie en coördinatie/ administratie van de dag

Bijzonderheden:
Voor alle details en een uitgebreide offerte, neem gerust contact met ons op.

 

ACCOMMODATIES

 

TUI SENSIMAR Imperial Resort*****

Het zijn de details die bij TUI SENSIMAR Imperial Resort & Spa by Atlantica Hotels zo goed uit de verf komen. Wakker worden met uitzicht op zee, het espresso-apparaat in je swim-up kamer. Maar ook de dikke matrassen op de hemelbedden aan het zwembad. Nergens kinderen te bekennen, hier kom je helemaal tot rust.

• Dit is een Adults Only hotel, je bent hier van harte welkom als je minimaal 16 jaar oud bent

 

 

TUI FAMILY LIFE Aegean Blue****

TUI FAMILY LIFE Aegean Blue by Atlantica Hotels een ruim opgezet hotel met veel faciliteiten, waaronder een fraai lagunastijl zwembad. Het hotel heeft een ideale ligging direct aan het strand en ligt op loopafstand van het gezellige centrum van Kolymbia. De vele kindvriendelijke faciliteiten maken dit tot een ideale keuze voor een vakantie met het hele gezin. Van de kids corner in het restaurant tot buggyverhuur. Ook de ruime familiekamers zijn van alle gemakken voorzien. Aan alles is gedacht voor een zorgeloos verblijf. Als klap op de vuurpijl is er zelfs een groots aquapark op het complex zelf! Dus volop waterpret voor jong en oud op de verschillende glijbanen en andere watertoestellen. Een aanrader voor een geweldige vakantie met de hele familie!

 

Bovenstaand(e) hotel(s) is/zijn een suggestie. Onze trouwarrangementen kunnen worden geboekt in combinatie met een accommodatie naar keuze.

 

Contact