Trouwen in AustraliŽ

Thala Beach Nature Reserve

"De ene dag was mooi, de andere dag nog mooier." Zo ervaren veel mensen hun reis langs de kust van Queensland. Geen wonder, want deze 'Sunshine State' met zijn tropische klimaat, langgerekte zandstranden, paradijselijke eilanden, kleurrijke riffen, grillige bergketens en verkoelende regenwouden is een van de mooiste delen van dat schitterende land Down Under.
75 km ten noorden van Cairns ligt Port Douglas, het meest noordelijke badplaatsje. Vanuit Port Douglas is het Great Barrier Reef gemakkelijk te bereiken. De fantastische onderwaterwereld van dit natuurwonder bezielt iedereen. Een boottocht naar het rif is beslist een must!

Trouwen in AustraliŽ
Wij kunnen voor u een romantische trouwceremonie verzorgen in de prachtige Thala Beach Nature Reserve in Port Douglas in Queensland.
Trouwen in de Thala Beach Nature Reserve een tropisch luxe resort en ligt direct aan het prachtige witte strand van Oak Beach, iets ten zuiden van Port Douglas. De bungalows liggen verspreid over het terrein in het regenwoud. Het idyllische resort heeft een mooi zwembad met een waterval.
U hebt in de Thala Beach Nature Resreve de keuze uit de volgende trouwlocaties:
ē The private natural Oak Beach
ē The magnificent views from the Curlewís Room
ē The rainforest back dropped Peacockís Room

Classic 2020 - prijs op aanvraag
In het ĎClassicí trouwarrangement is inbegrepen:
ē Service van de ambtenaar van de burgerlijke stand
ē Alle administratieve kosten die van toepassing zijn op het organiseren van het huwelijk
ē Een huwelijkslocatie bij de Thala Beach Nature Reserve
ē Bruidsboeket voor de bruid en kleine corsage voor de bruidegom
ē Fles Australische sprankelwijn voor een toast na de ceremonie
ē Getuigen (indien gewenst)
ē Diensten van een professionele fotograaf tijdens de ceremonie, inclusief fotoís op een CD/DVD
ē Legalisatie en verzending van de trouwakte naar Nederland

Niet inbegrepen in de trouwarrangementen:
ē Wettelijk verplichte legalisaties, apostilles, eventuele vertaling en inschrijving van de huwelijksakte in Nederland. Dit wordt geheel door ons verzorgd en kost Ä 240,- per bruidspaar
ē Leges te betalen aan het Australische Consulaat (circa AUS$ 20 per document).
ē Voor alle overige kosten die niet zijn inbegrepen verwijzen wij u naar de FAQ.

Bijzonderheden:
ē Het trouwarrangement kan alleen geboekt worden in combinatie met minimaal 1 nacht verblijf in de Thala Beach Nature Reserve
ē U dient minimaal 1 werkdag voor uw huwelijk aanwezig te zijn in AustraliŽ
ē Voor alle details en een uitgebreide offerte, neem gerust contact met ons op.

 

ACCOMMODATIES

 

Thala Beach Nature Reserve****Ĺ

De Thala Beach Lodge heeft een lang privť-strand en is gelegen in een tropisch regenwoud met eucalyptus­bomen. De zeer comfortabele bungalows staan op houten palen verscholen tussen de bomen en zijn van alle gemakken voorzien. Ook het hoofdgebouw met het restaurant, dat heerlijke internationale gerechten serveert, staat op palen en biedt een magnifiek uitzicht op de Coral Sea. De gastvrijheid van de staf, de bijzondere locatie, de originele keuken en inrichting, de aandacht voor materialen en de omgeving, zullen u zeker bevallen. Een resort voor rustzoekers en romantici.

 

Bovenstaand(e) hotel(s) is/zijn een suggestie. Onze trouwarrangementen kunnen worden geboekt in combinatie met een accommodatie naar keuze.

 

Contact