Trouwen in Florida

The Sunshine State

Florida is gezegend met een heerlijk, zonnig klimaat. Lans de kust zijn tal van internationale badplaatsen met prachtige witte stranden.
Maar er is meer!
Cultuur is te vinden in Miami’s gezellige Art Deo District. In het historische St. Augustine, de oudste stad van Noord Amerika, ligt het prachtige fort Castillo de San Marcos.
Natuurliefhebbers halen hun hart op in de unieke Everglades en bij de Florida Keys. Met meer dan 1200 golfbanen is heel Florida een eldorado voor golfers.
Op zoek naar spanning en sensatie? Bezoek dan de bruisende attracties in en rondom “pretpark hoofdstad” Orlando.
Tel hierbij de uitstekende hotels, appartementen en villa’s, grote outlet malls, goede wegen en comfortabele huurauto’s op en u heeft alle ingrediënten voor de vakantie van uw leven.

Trouwen in Florida
Een romantische huwelijk in de Sunshine State, is dat uw droom?
In samenwerking met onze weddingplanner ter plaatse organiseren wij een romantische trouwceremonie voor u op het strand van Miami of Fort Lauderdale.

Classic 2020 - € 2.130,- per bruidspaar
In het ‘Classic’ trouwarrangement is inbegrepen:
• Ceremonie in het Engels op het strand van Miami of Fort Lauderdale (bv South Beach of Dania Beach, andere locaties tegen eventuele toeslag)
• Assistentie van onze weddingplanner ter plaatse
• Bruidsboeket, kleur naar keuze
• Muziek naar keuze (niet live)
• Kleine Caribisch gedecoreerde tafel met een fles gekoelde bubbels
• Professionele fotograaf voor 2 uur inclusief:
-60+ digitale foto's in een dropbox. Deze zijn beschikbaar binnen een week na de ceremonie en blijven 3 maanden beschikbaar om te downloaden.
-2 Bewerkte foto's, deze worden binnen 4 weken naar Nederland verzonden
-1 Foto naar keuze, geprint op metaal (25 x 20cm). Deze wordt naar Nederland verzonden.
• Samen met onze weddingplanner gaat u naar het kantoor waar u de 'Marriage License' aanvraagt en hij/zij zorgt samen met u dat de documenten in orde zijn voor uw trouwen.
• Huwelijkscertificaat (wordt binnen 2 maanden opgestuurd naar Nederland)

Niet inbegrepen in de trouwarrangementen:
• Wettelijk verplichte legalisaties, apostilles, eventuele vertaling en inschrijving van de huwelijksakte in Nederland. Dit wordt geheel door ons verzorgd en kost € 170,- per bruidspaar
• Voor alle overige kosten die niet zijn inbegrepen verwijzen wij u naar de FAQ.

Bijzonderheden:
Voor alle details en een uitgebreide offerte, neem gerust contact met ons op.

 

ACCOMMODATIES

 

Riu Plaza Miami Beach****

Frisse kamers, een zwembadbar vol gezelligheid en een ligging waar je u tegen zegt. Dit hotel combineert zonnen op het strand met een bruisende citytrip. Natuurlijk geniet je hier van de uitstekende RIU service. Niet voor niets is dit ons meest populaire hotel. Lekker ontdekken? Na een wandeling van ongeveer twee kilometer sta je in het beroemde Art Deco District.
Laat de vakantie maar beginnen!

 

Bovenstaand(e) hotel(s) is/zijn een suggestie. Onze trouwarrangementen kunnen worden geboekt in combinatie met een accommodatie naar keuze.

 

Contact