Trouwen op Hawaï, Kauai

Aloha

Kom naar de plaats waar de liefde even natuurlijk bloeit als de prachtige bloesems. De groep eilanden in de Pacific, beter bekend als Hawaï, hebben ieder een eigen karakter. Het eiland Kauai is zo romantisch dat hier diverse liefdesverhalen zijn gefilmd. 

Wilt u graag meerdere eilanden leren kennen, dan adviseren wij om te gaan: 'Island hoppen'. Wij zorgen er dan voor dat er op ieder eiland een auto voor u klaarstaat, zodat u op eigen ontdekkingstocht kunt. De eilanden van Hawaï zijn niet alleen onderling goed te combineren maar ook met een verblijf aan de westkust van Amerika.

Trouwen op Kauai
Met de zorg van onze plaatselijke weddingplanner zal de huwelijksdag perfect verlopen, van begin tot het eind. Onze agent bepaald, aan de hand van de locatie van uw hotel wat de meest geschikte trouwlocatie is voor u. U trouwt altijd op een prachtig openbaar strand aan de zuid- of oostkust.

Met de zorg van onze plaatselijke weddingplanner zal de huwelijksdag perfect verlopen, van begin tot het eind. Onze agent bepaald, aan de hand van de locatie van uw hotel wat de meest geschikte trouwlocatie is voor u. Hiervoor kan een toeslag gelden op onderstaand arrangement. U trouwt altijd op een prachtig openbaar strand aan de zuid- of oostkust.

In samenwerking met onze weddingplanner bieden wij op Kauai het volgende arrangement aan:

Classic 2020 - prijs op aanvraag
In het ‘Classic’ trouwarrangement is inbegrepen:
• Coördinatie en verzorging van het complete trouwarrangement (1 uur)
• Informatie en instructies voor het verkrijgen van de trouwvergunning op het kantoor van onze agent
• Gepersonaliseerd huwelijksprogramma
• Voorbespreking op kantoor van de weddingplanner
• Permit voor ceremonie op het openbare strand (toeslag voor andere locatie)
• Diensten van een ambtenaar van de burgerlijke stand
• Twee enkele bloemenslingers om uit te wisselen tijdens de ceremonie
• Huwelijkscertificaat met apostille

Niet inbegrepen in de trouwarrangementen:
• Wettelijk verplichte legalisaties, apostilles, eventuele vertaling en inschrijving van de huwelijksakte in Nederland. Dit wordt geheel door ons verzorgd en kost € 250,- per bruidspaar.
• Voor alle overige kosten die niet zijn inbegrepen verwijzen wij u naar de FAQ.

Bijzonderheden:
• De genoemde prijzen zijn per uur en gebaseerd op gezelschappen van 2-6 personen
• Voor een huwelijk in het weekend of op een feestdag, is de toeslag op aanvraag
 Voor alle details en een uitgebreide offerte, neem gerust contact met ons op. 

 

ACCOMMODATIES

 

Aqua Kauai Beach Resort ***½

Het Aqua Kauai Beach Resort is gelegen te midden van lagunes, watervallen en tropische omgevingen. Het is een  5 verdiepingen tellend resort op een prachtige oceaanlocatie. Het resort ligt op de Coconut Coast van Kauai, 5 minuten van Lihue Airport. Het resort ligt op korte loopafstand van de natuurlijke schatten van Kauai, zoals de Napali Coast, Waimea Canyon, Wailua Falls en Hanalei Bay. Het biedt prachtige kamers en suites in de plantage-stijl, compleet met eigen balkon en uitzicht op de oceaan, het strand en de bergen. Tot de faciliteiten behoren 4 zwembaden, waaronder een zandbodemzwembad en lava-waterglijbaan, een salon en spa en Hawaiiaanse culturele activiteiten. Hotelgasten kunnen kiezen uit 4 dineer mogelijkheden, van casual grab & go breakfasts tot cocktails aan het zwembad en Pacific Island.

 

Bovenstaand(e) hotel(s) is/zijn een suggestie. Onze trouwarrangementen kunnen worden geboekt in combinatie met een accommodatie naar keuze.

 

Contact