Trouwen op Hawaï-Maui

Trouwen op Maui

Kom naar de plaats waar de liefde even natuurlijk bloeit als de prachtige bloesems. De groep eilanden in de Pacific, beter bekend als Hawaï, hebben ieder een eigen karakter. Trouwen met de voetjes in het zand. Maui heeft meerdere mogelijkheden.Het magische eiland Maui heeft 70 kilometer strand en 15 championship golfcourses verspreid over vier fantastische resorts. Dit is ook het eiland waar één van de mooiste belevenissen niet de zonsondergang maar de zonsopkomst is. U kunt dit gaan zien boven op de vulkanische krater 'Halekala' dat huis van de zon betekend.

Wilt u graag meerdere eilanden leren kennen, dan adviseren wij om te gaan: 'Island hoppen'. Wij zorgen er dan voor dat er op ieder eiland een auto voor u klaarstaat, zodat u op eigen ontdekkingstocht kunt. De eilanden van Hawaï zijn niet alleen onderling goed te combineren maar ook met een verblijf aan de westkust van Amerika.

Trouwen op Maui
Er is bijna geen plek op aarde die romantischer en sfeervoller is dan Hawaï. Op het moment dat men Hawaï kiest als trouwbestemming bent u gegarandeerd van een levenslange herinnering van een huwelijk afgesloten in een paradijs
Met de zorg van onze plaatselijke weddingplanner zal de huwelijksdag perfect verlopen, van begin tot het eind. Onze agent bepaald, aan de hand van de locatie van uw hotel wat de meest geschikte trouwlocatie is voor u. Hiervoor kan een toeslag gelden op onderstaand arrangement. U trouwt altijd op een prachtig openbaar strand aan de zuidkust.

In samenwerking met onze weddingplanner bieden wij op Maui het volgende arrangement:

Classic 2020 - prijs op aanvraag
In het ‘Classic’ trouwarrangement is inbegrepen:
• Coördinatie en verzorging van het complete trouwarrangement (1 uur)
• Informatie en instructies voor het verkrijgen van de trouwvergunning op het kantoor van onze agent
• Gepersonaliseerd huwelijksprogramma
• Voorbespreking op kantoor van de weddingplanner
• Permit voor ceremonie op het openbare strand (toeslag voor andere locatie)
• Diensten van een ambtenaar van de burgerlijke stand
• Twee enkele bloemenslingers om uit te wisselen tijdens de ceremonie
• Huwelijkscertificaat met apostille

Niet inbegrepen in de trouwarrangementen:
• Wettelijk verplichte legalisaties, apostilles, eventuele vertaling en inschrijving van de huwelijksakte in Nederland. Dit wordt geheel door ons verzorgd en kost € 250,- per bruidspaar.
• Voor alle overige kosten die niet zijn inbegrepen verwijzen wij u naar de FAQ.

Bijzonderheden:
• Voor een huwelijk in het weekend of op een feestdag, is de toeslag op aanvraag
• De genoemde prijzen zijn per uur en gebaseerd op gezelschappen van 2-6 personen
• Voor alle details en een uitgebreide offerte, neem gerust contact met ons op

 

ACCOMMODATIES

 

Kaanapali Beach Hotel ***

Hotel Kaanapali Beach is een ressorthotel met uitzicht op zee dat aan een golfbaan ligt, op 3 mijl van Lahaina. Het hotel ligt aan een perfect stuk strand dat deel uitmaakt van het wereldberoemde Kaanapali Beach. Door de laagbouwarchitectuur kijken de gastenverblijven en suites uit op weelderige tropische tuinen die worden gevuld met het lispelen van de passaatwinden en het ruisen van de zachte branding. Een hotel in onvervalste Hawaïaanse stijl, met Hawaïaanse bedspreien in quilt-design, tropische meubels, en originele kunst, tot een luchtige lanai (balkon) en een walvisvormige zwembad.

 

Bovenstaand(e) hotel(s) is/zijn een suggestie. Onze trouwarrangementen kunnen worden geboekt in combinatie met een accommodatie naar keuze.

 

Contact