Trouwen op Hawaï, Oahu

Aloha

Kom naar de plaats waar de liefde even natuurlijk bloeit als de prachtige bloesems. De groep eilanden in de Pacific, beter bekend als Hawaï, hebben ieder een eigen karakter. Bent u op zoek naar opwinding, dan vindt u dat op het hoofdeiland Oahu, waar het strand slechts een begin is van beroemde attracties variërend van Pearl Harbour tot Amerika's enige Koninklijke paleis, de voormalige residentie van de Hawaïaanse koningen.

Wij bieden een trouwarrangement aan op het eiland Oahu waar ook de hoofdstad Honolulu ligt, evenals het bekende Waikiki Beach. Het eiland Kauai is zo romantisch dat hier diverse liefdesverhalen zijn gefilmd.

Wilt u graag meerdere eilanden leren kennen dan adviseren wij om te gaan: 'Island hoppen'. Wij zorgen er dan voor dat er op ieder eiland een auto voor u klaarstaat zodat u op eigen ontdekkingstocht kunt. De eilanden van Hawaï zijn niet alleen onderling goed te combineren maar ook met een verblijf aan de westkust van Amerika.

Trouwen op Oahu
Op het moment dat u Oahu kiest als trouwbestemming bent u gegarandeerd van een levenslange herinnering aan een huwelijk afgesloten in een paradijs!
Met de zorg van onze plaatselijke weddingplanner zal de huwelijksdag perfect verlopen, van begin tot het eind. Onze agent bepaald, aan de hand van de locatie van uw hotel wat de meest geschikte trouwlocatie is voor u. Hiervoor kan een toeslag gelden op onderstaand arrangement. U trouwt altijd op een prachtig openbaar strand.

In samenwerking met onze weddingplanner bieden wij op Oahu het volgende arrangement:

Classic 2020 - prijs op aanvraag
In het ‘Classic’ trouwarrangement is inbegrepen:
• Coördinatie en verzorging van het complete trouwarrangement (1 uur)
• Informatie en instructies voor het verkrijgen van de trouwvergunning op het kantoor van onze agent
• Gepersonaliseerd huwelijksprogramma
• Voorbespreking op kantoor van de weddingplanner
• Permit voor ceremonie op het openbare strand (toeslag voor andere locatie)
• Diensten van een ambtenaar van de burgerlijke stand
• Twee enkele bloemenslingers om uit te wisselen tijdens de ceremonie
• Huwelijkscertificaat met apostille

Niet inbegrepen in de trouwarrangementen:
• Wettelijk verplichte legalisaties, apostilles, eventuele vertaling en inschrijving van de huwelijksakte in Nederland. Dit wordt geheel door ons verzorgd en kost € 250,- per bruidspaar.
• Voor alle overige kosten die niet zijn inbegrepen verwijzen wij u naar de FAQ.

Bijzonderheden:
• Voor een huwelijk in het weekend of op een feestdag, is de toeslag op aanvraag
• De genoemde prijzen zijn per uur en gebaseerd op gezelschappen van 2-6 personen
• Voor alle details en een uitgebreide offerte, neem gerust contact met ons op

 

ACCOMMODATIES

 

Hilton Waikiki Beach****

Het Hilton Waikiki Beach ligt in het hart van Waikiki, op een steenworp afstand van het strand. Het moderne hotel ligt dicht bij veel lokale bezienswaardigheden, winkels en restaurants.
De kamers zijn stijlvol en kleurrijk, elke kamer is voorzien van een grote open warande om van de oceaan, uitzicht op de bergen of de stad te genieten en bieden moderne voorzieningen. Faciliteiten in dit hotel zijn een M.A.C. 24/7 Restaurant en Bar, een buitenzwembad en een lobbybar waar gasten van livemuziek kunnen genieten. Gasten kunnen ook gebruik maken van de op de locatie aanwezige fitnessruimte of met andere gasten sightseeing tours maken. Het Hilton Waikiki Beach ligt 9 mijl van Honolulu International Airport en 6 km van het centrum van Honolulu

 

Bovenstaand(e) hotel(s) is/zijn een suggestie. Onze trouwarrangementen kunnen worden geboekt in combinatie met een accommodatie naar keuze.

 

Contact