Trouwen op Malta

Het raadsel van de eerste beschavingen

Midden in de Middellandse Zee ligt de archipel van Malta bestaande uit de eilanden Malta, Gozo en Comino. Een eilandenrijk met een rijk historisch verleden, waar je als het ware een reis door de tijd kunt maken van de Oudheid tot het heden.
Als een rots onder de zon ligt Malta; vermengt met 7000 jaar historie en de centrale ligging met daarbij beschutte, natuurlijke havens heeft Malta altijd een bijzondere aantrekkingskracht gehad. Het was de poort naar Afrika en het Oosten, gelegen op 100 km afstand van de zuidkust van Sicilië. Op Malta komt de geschiedenis op een heel bijzondere wijze tot leven. Door de eeuwen heen is de geschiedenis er versmolten met de mediterrane tradities. Denk aan de kolossale tempels die men zo’n 6000 jaar geleden bouwde en aan de ridders die Malta ontwikkeld hebben. Hun vele paleizen en vestigingswerken zijn daar nog het bewijs van.

Een bevoorrecht klimaat, een verkoelende bries, alles is nu aanwezig om een vakantieganger te laten genieten van de talrijke watersporten die zo de belangstelling staan op het eiland. Malta vormt met zijn rust een ode aan de zon en de zee. De sfeer is ontspannen, de inwoners vriendelijk, charmant, spontaan en zeer gastvrij. Kennismaken met haar geschiedenis betekent tegelijkertijd werkelijk vakantie houden ver weg van alledaagse beslommeringen.

Trouwen op Malta
In samenwerking met onze agent op Malta bieden wij u verschillende trouwpakketten aan.
U kunt kiezen voor een trouwceremonie in het stadhuis of in een restaurant.

Classic 2020 - prijs op aanvraag
In het ‘Classic’ trouwarrangement is inbegrepen:
• Aanvraag en registratie van het huwelijk
• Een certificaat uit het huwelijksregister als aandenken
• Bruidsboeket en kleine corsage voor de bruidegom
• Diensten van 2 getuigen (indien gewenst)
• Transfer met een bruidsauto van en naar het bureau van de burgerlijke stand
• Huwelijksceremonie in het stadhuis of op een locatie naar keuze (extra toeslagen voor bijzondere locaties op aanvraag)
• Twee officiële huwelijkscertificaten
• Transfer voor het bruidspaar terug naar de accommodatieNiet inbegrepen in de trouwarrangementen:
• Wettelijk verplichte legalisaties, apostilles, eventuele vertaling en inschrijving van de huwelijksakte in Nederland. Dit wordt geheel door ons verzorgd en kost € 245,- per bruidspaar.
• Voor alle overige kosten die niet zijn inbegrepen verwijzen wij u naar de FAQ.

Bijzonderheden:
Voor alle details en een uitgebreide offerte, neem gerust contact met ons op.

Niet inbegrepen in de trouwarrangementen:
• Wettelijk verplichte legalisaties, apostilles, eventuele vertaling en inschrijving van de huwelijksakte in Nederland. Dit wordt geheel door ons verzorgd en kost € 250,- per bruidspaar.
• Indien u eerder getrouwd bent geweest bedragen de extra vertaal- en legalisatiekosten van de uitspraak van de rechter (beschikking) circa € 66,- per persoon.
• Kosten van het invullen en ondertekenen van een declaration door een notaris. Dit dient u zelf te verzorgen, uiteraard informeren wij u over de te volgen procedure.
• Indien u trouwt bij 1 van de restaurants op Malta is het verplicht om hier te dineren met uw gasten
• Voor alle overige kosten die niet zijn inbegrepen verwijzen wij u naar de FAQ.

Bijzonderheden:
Voor alle details en een uitgebreide offerte, neem gerust contact met ons op.

 

ACCOMMODATIES

 

db Seabank Resort + Spa ****

Wat een passende naam voor dit jonge 4* All Inclusive hotel. Het hotel db Seabank + Spa ligt vrijwel direct aan het grootste zandstrand van Malta, Ghadira Beach. Dat levert een prachtig uitzicht over de baai op. Grootste trekpleisters zijn de 5 uitstekende à la carte restaurants en het grootste lagune zwembad op Malta. Daar geniet je volop van. Ook de sportfaciliteiten zijn erg in trek. Een potje beachvolleybal of een tochtje met de kano zijn een fijne afwisseling op het ultiem luieren bij het zwembad of op het strand. En met het entertainment team vermaken de kids zich kostelijk.

 

 

The Westin Dragonara *****

Een gelukstreffer. Gelegen op een van de mooiste plaatsen in St. Julians stap je het luxueuze Hotel The Westin Dragonara binnen. De vijf sterren is het hotel meer dan waard. Gretig dompel je je onder in al het goeds dat het hotel je te bieden heeft. Onder andere in het zwembad en met het diner. Proef de verse sapjes in de loungebar en de specialiteit van de kok in de restaurants. Even tijd voor elkaar en ongestoord relaxen kan in de hamam, terwijl de kids vriendjes maken in de kidsclub. Dat wordt me een vakantie...

 

Bovenstaand(e) hotel(s) is/zijn een suggestie. Onze trouwarrangementen kunnen worden geboekt in combinatie met een accommodatie naar keuze.

 

Contact