Trouwen op SardiniŽ

'Als een verleidelijke liefde'

SardiniŽ is een heerlijk Italiaans eiland ten zuiden van het Franse eiland Corsica.
Dit mooie eiland van de Middellandse Zee is rijk aan prachtige stranden en wordt ook wel Sardinia: ĎIsola dei Nuraghií genoemd. Naar het cultureel erfgoed dat in geheel SardiniŽ te vinden is.
Het zijn stenen bouwsels in de vorm van kleine torentjes die met elkaar kleine vestingen vormden waar de mensen vele eeuwen geleden leefden.
De vele kerken en basilieken zijn bijzonder fraai dit alles in een schilderachtig landschapsdecor.

Trouwen op SardiniŽ
Aan de westkust van SardiniŽ ligt Alghero, beschermd door oude wallen met zeven verdedigingstorens, tussen de zee en een groen achterland van olijfbomen en wijngaarden. Hoewel de stad met haar uitstekende visrestaurants en ontelbare kleine winkeltjes in het Centro Storico (oude stad) goed uitgerust is voor het toerisme, heeft zij haar relaxte charme weten te behouden.
Met lange zandstranden langs de golvende kustlijn, beschut door rustieke pijnbossen en met vele bars en hotels, biedt zij een aangename vakantiemix van zon, zee, zand en een kleine stad.
In het prachtige Alghero bieden wij, samen met onze weddingplanner ter plaatse, het volgende trouwarrangement aan.

Trouwen in Alghero Wedding Hall
Alghero Wedding Hall was vroeger het stadhuis en wordt nu alleen nog gebruikt voor speciale gelegenheden en evenementen.
Het is prachtig aangekleed met tapijten, vergulde spiegels, kroonluchters en oude schilderijen.

ĎClassicí trouwarrangement 2020 - Prijs op aanvraag
In het ĎClassicí trouwarrangement is inbegrepen:
ē Trouwceremonie in het oud stadhuis van Alghero (maandag t/m vrijdag tussen 12.00 Ė 13.00 uur, toeslag op zaterdag en zondag)
ē Diensten van een ambtenaar
ē Diensten van een vertaler
ē Assistentie bij het papierwerk ter plaatse
ē Begeleiding van onze weddingplanner ter plaatse
ē Draaiboek van de huwelijksdag
ē OfficiŽle huwelijksakte

Niet inbegrepen in het trouwarrangement:
ē Wettelijk verplichte legalisaties, apostilles, eventuele vertaling en inschrijving van de huwelijksakte in Nederland. Dit wordt geheel door ons verzorgd en kost Ä 235,- per bruidspaar.
ē Voor alle overige kosten die niet zijn inbegrepen verwijzen wij u naar de FAQ.

 Bijzonderheden:
Voor alle details en een uitgebreide offerte, neem gerust contact met ons op.

 

ACCOMMODATIES

 

Club Hotel ****

Club Hotel, wat een toplocatie. Direct aan een prachtige baai en om de hoek van het gezellige centrum. Vanaf je hotel loop je zo Baia Sardinia in, waar je mooie winkels en restaurants vindt. Tot laat in de avond een gezellige drukte. Ook in het hotel zelf kun je uitstekend eten. Geniet van een goed stuk vlees en zo'n lekkere Italiaanse rode wijn, terwijl de huisband je favoriete liedje speelt. Met dat fantastische uitzicht erbij, kan het niet anders dan een perfecte avond worden. De volgende ochtend lekker met je boek naar het rustige privťstrand. Daarna ben je helemaal klaar om het eiland te ontdekken!

 

 

Park Hotel Resort ****

Park Hotel Resort doet zijn naam eer aan: het voelt als een resort. Pure ontspanning op SardiniŽ. Het is een stijlvol, maar rustig hotel. Een vriendelijk 'buongiorno' bij het ontbijt, een even vriendelijk "had a nice day?" bij het diner. Door de mooie groene tuin loop je naar het eigen strand van het hotel. Afkoelen in het azuurblauwe water en daarna op het strand genieten van het uitzicht op de granietrotsen. Je favoriete plek voor een drankje wordt ongetwijfeld het terras, met datzelfde prachtige uitzicht. En als je daar eenmaal ontspannen zit, is het ook wel heel verleidelijk om even die jacuzzi in te springen. Heerlijk! Eropuit? Neem de shuttle bus naar Baia Sardinia of het luxueuze Porto Cervo.

 

Bovenstaand(e) hotel(s) is/zijn een suggestie. Onze trouwarrangementen kunnen worden geboekt in combinatie met een accommodatie naar keuze.

 

Contact