Trouwen op SiciliŽ

De Parel van de Middellandse Zee

SiciliŽ, om nooit meer weg te gaanÖ
Antieke Griekse tempels, een ruw berglandschap, stille bergdorpjes met machoís die de zoon van een Godfather kunnen zijnÖ
Maar ook sfeervolle boulevards, uitbundige obers die de meest smakelijke gerechten serveren en zonovergoten strandenÖ
SiciliŽ heeft veel gezichten, van cultureel tot culinair. Zoek maar uit! Slenteren door het stijlvolle Taormina, genieten van een hemelse gelato, een duik nemen aan het strand of op een terrasje nippend aan een espresso de mooie mensen aan je voorbij zien trekken.
Vier het volksfeest dat SiciliŽ heet!

Trouwen in Taormina, SiciliŽ
Aan de oostkust van SiciliŽ ligt het pittoreske Taormina. Het sfeervolle en grotendeels autovrije centrum begint bij de oude ĎPoort van Messinaí. Hier vindt u gezellige smalle straatjes en steegjes met talloze winkeltjes, leuke restaurants en terrassen. Hier kunt u het Griekse theater bezoeken. Aan de voet van de berg vindt u de baai van Mazzaro. Een cabinelift verbindt Taormina Mazzaro (beneden) met het centrum van Taormina (boven).
In het prachtige Taormina bieden wij, samen met onze weddingplanner ter plaatse, het volgende trouwarrangement aan.

Trouwen in Palace ĎDuchi di Santo Stefanoí
Een gotisch paleis uit de 18e eeuw, gelegen in het historische centrum van Taormina. Deze speciale locatie biedt het bruidspaar ook de mogelijkheid om fotoís te maken in het prachtige park. De huwelijksceremonie is in het Italiaans, er wordt gebruik gemaakt van de diensten van een vertaler (verplicht).

ĎClassicí trouwarrangement 2020 - Prijs op aanvraag
In het ĎClassicí trouwarrangement is inbegrepen:
ē Trouwceremonie in de trouwzaal van Palace ĎDuchi di Santo Stefanoí in Taormina (dinsdag t/m vrijdag, toeslag op zaterdag en zondag)
ē Diensten van een ambtenaar
ē Diensten van een vertaler
ē Assistentie bij het papierwerk ter plaatse
ē Begeleiding van onze weddingplanner ter plaatse
ē Draaiboek van de huwelijksdag
ē OfficiŽle huwelijksakte

Niet inbegrepen in het trouwarrangement:
ē Wettelijk verplichte legalisaties, apostilles, eventuele vertaling en inschrijving van de huwelijksakte in Nederland. Dit wordt geheel door ons verzorgd en kost Ä 235,- per bruidspaar.
ē Voor alle overige kosten die niet zijn inbegrepen verwijzen wij u naar de FAQ.

Bijzonderheden:
Voor alle details en een uitgebreide offerte, neem gerust contact met ons op.

 

ACCOMMODATIES

 

Appartementen Villa Oasis Residence ****

Begin de dag met een kopje koffie op het balkon en zie hoe de eerste badgasten de temperatuur van het zeewater voelen. Zo heerlijk het strand voor de deur. Gaan er kleine kinderen mee, dan zijn de appartementen op de begane grond met eigen tuin ideaal. Terwijl de kleintjes zich vermaken op het grasveld kun je zelf eindelijk dat boek lezen met een koel drankje binnen handbereik. In de studio's kun je 's avonds vanaf je balkon de lichtjes op het vasteland van ItaliŽ zien. Neem er een lekker drankje bij en bedenk wat je de volgende dag wilt ondernemen. Een dagje naar Taormina is wel een aanlokkelijk idee en dan lekker op een terras eten. Ja waarom ook niet het is tenslotte vakantie.

 

 

Appartementen Cefalý in Casa ****

Terwijl je uitkijkt over Cefalý en de zee, ruik je de geur van vers gezette koffie en gebakken eieren voor het ontbijt. Dat is het leuke aan deze appartementen, de keuken op het terras, koken en toch lekker buiten zijn. Je denkt aan de plannen voor vandaag, heerlijk slenteren door de straatjes van het historische centrum met de vele winkeltjes en restaurantjes en in de namiddag een frisse duik in het zwembad. En de rest van de dagen? Een tochtje door de omgeving, naar het strand of gewoon lekker in de tuin van Cefalý in Casa. Dat zien we dan wel weer. Zo gemakkelijk met de bijgeboekte huurauto.

 

Bovenstaand(e) hotel(s) is/zijn een suggestie. Onze trouwarrangementen kunnen worden geboekt in combinatie met een accommodatie naar keuze.

 

Contact